Гел торове Grow Plant Gel

Гел торове

Серията гел торове GROW PLANT GEL MAX са гелообразни изкуствени торове, произведени от доказаната на българския пазар, с вноса на качествени торове, фирма Ваки-Хим ООД гр. Пловдив. След дълги години на трупане на опит и знания, фирмата решава да започне собствено производство на всички видове изкуствени торове, Течни, Водоразтворими, Гелообразни, Гранулирани и Микрогранулирани.

ГЕЛ ТОРОВЕ GROW PLANT GEL

Описание на гел торовете

Grow Plant Gel 28-28-28 +2 % MgO + ME е универсален гелoобразен тор предназначен за използване през цялата вегетация на растенията. Количествата на азота, фосфора, калия, магнезия и микроелементите (Fe, Zn, Mn, Mg, B, Cu, Mo) са в необходимото количество за всяко едно растение, за да могат да задоволят всичките му нужди с продължителен ефект на действие.
Приложение: Универсална формула, която може да се използва почти през цялото време на вегетация.

Grow Plant Gel 20-10-55 + 2% MgO + ME е гелoобразен изкуствен тор със завишено съдържание на калий. Той е предназначен за растенията, които са във фаза на растеж на плодовете и зреене.

Приложение: Състави с по-високо съдържание на калий, подходящ по време на развитието на плодовете и зреенетo.

Grow Plant Gel 16-65-16 + ME е гелообразен изкуствен тор с повишено количество на Фосфор ( P ). Той е предназначен за растенията във фаза на растеж на корена, като формира и  подпомага растежа и образуването на здрава коренова система.

Приложение: Стартова фопмула с високо съдържание на фосфор за насърчаване и развитие на корена. Продуктът трябва да се прилага по време на първата седмица след засаждане или след началото на нов растеж.

Харесайте страницата ни във Facebook и бъдете винаги от първите информирани за най- новите ни продукти, както и снимки и мнения на реални клиенти.