Grow Plant Gel ( Гел торове )

гел торове

Гел торове

Серията гел торове GROW PLANT GEL MAX са гелообразни изкуствени торове, произведени от доказаната на българския пазар, с вноса на качествени торове, фирма Ваки-Хим ООД гр. Пловдив. След дълги години на трупане на опит и знания, фирмата решава да започне собствено производство на всички видове изкуствени торове, Течни, Водоразтворими, Гелообразни, Гранулирани и Микрогранулирани.

ГЕЛ ТОРОВЕ GROW PLANT GEL

гел торове

Описание на гел торовете

Grow Plant Gel 28-28-28 +2 % MgO + ME е универсален гелoобразен тор предназначен за използване през цялата вегетация на растенията. Количествата на азота, фосфора, калия, магнезия и микроелементите (Fe, Zn, Mn, Mg, B, Cu, Mo) са в необходимото количество за всяко едно растение, за да могат да задоволят всичките му нужди с продължителен ефект на действие.
Приложение: Универсална формула, която може да се използва почти през цялото време на вегетация.

Grow Plant Gel 20-10-55 + 2% MgO + ME е гелoобразен изкуствен тор със завишено съдържание на калий. Той е предназначен за растенията, които са във фаза на растеж на плодовете и зреене.

Приложение: Състави с по-високо съдържание на калий, подходящ по време на развитието на плодовете и зреенетo.

Grow Plant Gel 16-65-16 + ME е гелообразен изкуствен тор с повишено количество на Фосфор ( P ). Той е предназначен за растенията във фаза на растеж на корена, като формира и  подпомага растежа и образуването на здрава коренова система.

Приложение: Стартова фопмула с високо съдържание на фосфор за насърчаване и развитие на корена. Продуктът трябва да се прилага по време на първата седмица след засаждане или след началото на нов растеж.

Харесайте страницата ни във Facebook винаги от първите информирани за най- новите ни продукти, както и снимки и мнения на реални клиенти.